“Ons leven is ons allen enorm dierbaar“

 Nathan Rutjes

 

 

Je hebt een EHBO training gevolgd via Vidas Trainingen. Wat was je voorkennis niveau?

Ik had weinig voorkennis, wel oprecht geinteresseerd en aangestuurd op de belangrijkheid voor onze organisatie.

Wat vond je van het leertempo tijdens de training?

Uitstekend! Wij hadden in voorkennis een gemeleerd gezelschap en voor een ieder van ons was dit een leertempo waarin we in een relatief kort tijdbestek geweldige handvaten hebben aangeboden gekregen.

Hoe beviel de manier van instructie geven?

Enthousiast, energiek, vanuit veel kennis en ervaring, oprecht geinteresseerd, positief, ruimte voor vraag en antwoord, duidelijk maar vooral ook veilig!

 

 

 

 

Heb je nu meer vertouwen gekregen als er ooit iets mocht gebeuren met kinderen of volwassenen ?

Het is een situatie waar je nooit van je leven in wil belanden. Maar zeker in een omgeving waarin ik werkzaam ben wil je als eindverantwoordelijke ook hierin je verantwoordelijkheid nemen mocht er een dergelijke situatie plaatsvinden. Ik heb na deze training absoluut meer vertrouwen gekregen om snel te handelen als de situatie hier om vraagt.

Hoe zou je Vidas Trainingen willen omschrijven & waarom zou je ons aan willen bevelen ?

Het leven is ons allen enorm dierbaar. Wij zijn helaas niet altijd in de omstandigheden om ons te omringen met medisch specialisten.

 &

Ik raad Vidas trainingen een ieder aan omdat je wie ook bent of welke achtergrond je ook hebt je dooruitstekende instructie je handvaten en vertrouwen geeft om hulpbehoevende familieleden, kennissen, vrienden, collega´s of misschien wel mensen die verder bij je vandaan staan te helpen op het moment dat de situatie  daar om vraagt. En in dit geval niet alleen als trainer/coach en coordinator bij Sparta Rotterdam maar zeker als vader van een 10-jarige zoon.

 

 

 

De EHBO Training bij de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam.

Inmiddels zijn 10 jeugdtrainers/ fysiotherapeuten opgeleid via de Vidas methode. De behoefte lag voornamelijk bij hoe te handelen bij kinderen en volwassenen. Er zijn verschillende onderwerpen behandeld die vanuit maatwerk met de club zijn afgesproken.

O.a:

– Reanimatie

– AED inzet

– Kneuzingen/verstuikingen

– Open botbreuken

– Nekletsel

En nog veel meer.

 

Ook interesse in maatwerk? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Onze andere artikelen en blogs

Vidas