Interview met Nathan Rutjes

Oud profvoetballer en onder meer bekend van het tv programma Wie is de Mol?

Je hebt een EHBO-training gevolgd via Vidas Trainingen. Wat was je kennisniveau voordat je aan de training begon?

Ik had weinig voorkennis, wel oprecht geïnteresseerd en aangestuurd op de belangrijkheid voor onze organisatie.

 

Wat vond je van het leertempo tijdens de training?

Uitstekend! Wij hadden in voorkennis een gemêleerd gezelschap en voor een ieder van ons was dit een leertempo waarin we in een relatief kort tijdsbestek geweldige handvaten hebben aangeboden gekregen.

 

 

Hoe beviel de manier van instructie geven?

“Enthousiast, energiek, vanuit veel kennis en ervaring, oprecht geïnteresseerd, positief, ruimte voor vraag en antwoord, duidelijk maar vooral ook veilig!”

Heb je nu meer vertrouwen gekregen als er ooit iets mocht gebeuren met kinderen of volwassenen?

 

“Het is een situatie waar je nooit van je leven in wil belanden. Maar zeker in een omgeving waarin ik werkzaam ben wil je als eindverantwoordelijke ook hierin je verantwoordelijkheid nemen mocht er een dergelijke situatie plaats vinden. Ik heb na deze training absoluut meer vertrouwen gekregen om snel te handelen als de situatie hier om vraagt.

Het leven is ons allen enorm dierbaar. We zijn helaas niet altijd in de omstandigheid om ons te omringen met medisch specialisten.”
Hoe zou je Vidas Trainingen willen omschrijven & waarom zou je Vidas aanbevelen?

“Ik raad Vidas Trainingen een ieder aan omdat wie je ook bent of welke achtergrond je ook hebt je door uitstekende instructie je handvaten en vertrouwen geeft om hulpbehoevende familieleden, kennissen, vrienden, collega’s of misschien wel mensen die verder bij je vandaan staan te helpen op het moment dat de situatie daar om vraagt. En in dit geval niet alleen als trainer/coach en coördinator bij Sparta Rotterdam maar zeker als vader van een een 9-jarige zoon.”

Samenwerking Vidas Trainingen met Jeugdopleidingen Sparta Rotterdam.

Tijdens een prive training op het sportpark Nieuw Terbregge zijn de deelnemers actief bezig geweest om te kunnen handelen zodra er iets gebeurd met kinderen en/of volwassenen.

Op maat gemaakt programma met o.a. de volgende onderwerpen die zijn behandeld:

  • Reanimeren
  • AED
  • EHBO
  • Botbreuken
  • Kneuzingen
  • Brandwonden
  • Rug/nekletsel
Momenteel hebben wij veel trainingen aan ouders en gezinnen mogen verzorgen en uiteraard ook bedrijven die geloven in de VIDAS – methode.
Vidas